Idén első alkalommal az HBO április 1-től 3-ig, napi 24 órában kódolatlanul sugározza műsorát. Az érdeklődők vígjátékokat, romantikus történeteket, családi és akciófilmeket láthatnak, valamint koncertek, saját gyártású sorozatok is lesznek.

A kódolatlan napok kiemelkedő filmjei: A titkos ajtó, Életeken át, Időzavarban, Underworld, Los-Angeles-i tündérmese, Szerelmünk lapjai, Rossz nevelés, Egy makulátlan elme örök ragyogása. Műsorra tűzzük továbbá Szabó István Csodálatos Júlia című filmjét Annette Benning és Jeremy Irons főszereplésével. A kódolatlan napok fókuszában az HBO legújabb sajátgyártású monumentális sorozata, a március 3-tól vetített Róma  áll. A szerelem és árulás, uralkodók és szolgák drámája április 3-án 21.00 órakor kerül műsorra.

A nézők most másodszor láthatják kódolatlanul a klasszikus és fesztiváldíjas alkotásokat bemutató tavaly májusban létrejött új csatorna, a Cinemax műsorát. Április 1-től 3-ig olyan filmek szerepelnek a kínálatban, mint:  A Szamuráj, Az utolsó jelenet, Azumi, Viperát markolva, Míg hangod nem ébreszt, Mária szerelmei.