A Testről és lélekről amellett, hogy két, a hétköznapi életében rendkívül zárkózott, közös álmain keresztül egymásba szerető ember lenyűgözően szép története, az előző filmjét tizennyolc évvel ezelőtt készítő Enyedi Ildikó nagy visszatérése. A magyar filmművészet egyik alapvetése, az 1989-ben készült Az én XX. századom rendezője három éven keresztül forgatta legújabb nagyjátékfilmjét Herbai Máté operatőrrel és olyan színészekkel, mint a két, rendkívüli teljesítményt nyújtó főszereplő,  Borbély Alexandra, és az egyébként amatőr színész Morcsányi Géza, de többek között Tenki Réka és Nagy Ervin is komoly szerepet kapott a filmben. Volt szerencsénk Berlinben, a világpremieren megnézni a filmet, amiről meg is írtuk véleményünket.

Most viszont rajtatok a sor! Írjátok meg legfeljebb 4500 karakterben, hogyan hatott rátok a film, mit gondoltok róla, és küldjétek el kritikáitokat a filmhu@forum.film.hu címre, legkésőbb 2017. március 19. vasárnap éjfélig!

A beérkezett írások közül a Filmhu csapata kiválasztja a legjobbat, melyet megjelentetünk az oldalunkon. A győztes ezen kívül egy limitált kiadású, a film ihlette noteszt és egy, az alkotók által dedikált plakátot kap ajándékba!

Estétől irány a mozi, utána pedig ragadjatok klaviatúrát és írjatok jobbnál jobb szövegeket!

Üdv,

a Filmhu stábja