A fesztivál programjában lévő filmek nagy része ingyenesen lesz elérhető, köztük a FOMO is. Aki akarja, öt fonttal támogathatja a rendezvényt. A filmhez egy Q&A-t is felvettek, Hartung Attila rendező és Iványi Petra producer válaszolt a kérdésekre. Az előzetes beszélgetés teljes egészében megnézhető. Az első Raindance fesztivált 1993-ban rendezték meg, a rendezvény a függetlenfilmekre fókuszál és olyan kultikus alkotások brit premierét tartották itt, mint a Blair Witch Project, a Memento vagy az Oldboy.

A Z-generációt középpontba állító FOMO - Megosztod és uralkodsz nem tipikus kamaszfilm. Előbb könnyedén becsalogat a közösségi média és a folyamatos partizás mámorában elveszett kamaszok világába, majd durva következményekkel szembesít. Hartung Attila első filmje erős bemutatkozás, ami egész biztosan ellentétes érzéseket fog szülni - írtuk a filmről a megjelenése idején.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RAINDANCE (@raindancefilmfestival) on


A FOMO-t választották meg a tavalyi év legjobb magyar filmjének a kritikusok, akik a film vágóját, Duszka Pétert is díjazták. A Magyar Filmdíj-gáláról is szoborral távozott a film vágója. A Raindance előtt számos más fesztiválra is meghívták a FOMO-t, többek között járt Tallinnban, Cottbusban, Kijevben, Splitben és Palicson. A magyar mozikban 17 062 nézőt gyűjtött össze.