A gigantikus költségvetésű, két részes fantasy-akciófilm méretét jelzi, hogy a forgatókönyve két és fél éven át íródott, az előkészületek több mint egy évig tartottak, maga a forgatás pedig 13 hónapot emésztett fel. Most végre a nézőknek egyetlen különleges alkalommal lehetősége nyílik egyben látni minden idők legdrágább koreai eposzát, ahogy azt az alkotók megálmodták – természetesen eredeti nyelven, magyar felirattal!

Az Alienoid (16) első részében a földönkívüliek évszázadok óta börtönbolygónak használják a Földet, elítélt rabjaikat az emberek testébe zárják, azok tudtán kívül. Az Őr és Villám feladata, hogy a rabok ne szabadulhassanak ki, de ők kevésnek bizonyulnak egy összehangolt börtönlázadással szemben. Az egész Föld veszélybe kerül, amikor a rabok vezetője kiszabadul, a katasztrófát egyedül egy mágikus tőr akadályozhatja meg. A jelenben és 600 évvel ezelőtt egyaránt folytatódó hajsza szövetségre készteti a különböző világokból származó harcosokat.

A film augusztus 1-én, 18 órától látható a Corvin moziban, jegyvásárlásra itt van lehetőség.

 

Az Alienoid 2. – Visszatérés a jövőbe (16) című folytatás főszereplője, Lee Ahn kislányként egy időkapun át került a múltba. Most a mágikus tőrrel visszatérhet a saját idejébe, és felveheti a harcot az embernek álcázott idegenekkel. A látványos akciókkal teli, grandiózus sci-fi lezárja az Alienoid elképesztő történetét.

A film augusztus 1-én, 20.45-től látható premier előtt a Corvin moziban, jegyvásárlásra itt van lehetőség.

Az alkotás augusztus 8-tól országosan is mozikba kerül.