A történet szerint egy motelben éjszakázó házaspárt követhetünk nyomon, akik egy teljesen átlagos éjszakát szeretnének eltölteni szobájukban. Ám a lepukkant szálláshelyen kellemetlen meglepetéssel szembesülnek. Fokozatosan világossá válik számukra, hogy akaratukon kívül főszerepet kaptak, egy snuff movie-ban, vagyis egy olyan home videóban, amelynek szereplőit ténylegesen lemészárolják a kamera előtt.

Nem túl bíztató kilátások

Vacancy
többször megváltozott elkészülése során. Először egy, a mai horror-trendbe illeszkedő alkotásnak indult, majd hitchcock-i feszültségű drámává változott, amit éppen Simon West távozása és Antal Nimród megjelenése a rendezői székben jelzett. Átmeneti üresedés volt a Vacancy főszereplői között is, a házaspár nő tagját Sarah-Jessica Parker játszotta volna, ám ő tavaly ősszel személyes okok miatt visszalépett, helyére pedig Kate Beckinsale került. Luke Wilson mindvégig a pár szilárd tagja maradt.

A Kontroll rendezőjének következő, immár Amerikában elkészült filmje idén áprilisban látható a tengeren túli mozikban, addig itt az előzetes.