Az Utolsó idők Karovy Varyban

Mátyássy Áron első nagyjátékfilmje, az Utolsó idők fesztiválkörútra indul– tudatta a Film New Europe. A Vass Teréz és Kádas József főszereplésével készült, a 40. Magyar Filmszemle fődíját is elhozó alkotás részt vesz a Karlovy Vary-i filmes mustrán, és számos további filmfesztiválon.




Díj a Vacsorának

A magyar származású Amerikában élő producer, Karchi Perlmann első kisjátékfilm rendezését díjazták vasárnap a Palm Springs-i rövidfilm-fesztálon – adta hírül a Variety. A 315 alkotás közül 27-et részesítettek díjban.




Díjak a sorozatszakértő Mestereknek és Zseniknek

Kisorsolták az AXN tévécsatorna „Légy Te is sorozatszakértő” címmel indított interaktív játékának nyerteseit. A játékban részt vevőknek a Sorozat Mester, és a még előkelőbb Sorozat Zseni cím elnyeréséhez rendszeresen követniük kellett vagy a Doktor House vagy a CSI:NY - illetve a zseni cím leendő birtokosának mind a két sorozatot -, és a csatorna honlapján megválaszolni az aktuális részekhez kapcsolódó kérdéseket. A szerencsés nyertesek – a Sorozat Mesterek: Kiss Andrea és Kernné S. Dóra, valamint a Sorozat Zseni cím birtokosai: Balatinácz Ernő és Szabó Attila.