"Új csapatot építünk és remélhetőleg 2005-ben el tudjuk kezdeni a forgatást.” mondta el Audra Woodburn a Carry On London kft. részéről. Az új film 13 évnyi szünet után kelti életre a sorozatot, melynek eddigi legutolsó darabja az 1992-es Folytassa Kolumbusz volt. Az 1958 óta eddig összesen 31 egészestés Folytassa-film készült Sid James, Kenneth Williams, Hattie Jacques és Barbara Windsor főszereplésével.

Westbrook lett volna „az új Barbara Windsor" míg Shaun Williamson, Dickie Ticker sofőrt alakította volna a Folytassa Londonban. A Brian Leveson és Paul Minett által jegyzett történet egy limuzinkölcsönző cégről szól, akik sztárokat szállítanak a Herberts gálára – az Oscar brit megfelelőjére.

"Shaun nagyon szeretett volna benne lenni, de a project már annyit csúszott, hogy kénytelen volt más munkákat elvállalni” mondta el Melanie Sacre, Williamson szóvivője. "Nagy kár, hogy nem indult el film a tervek szerint, mert a könyv csodálatos – nagyon vicces és okos.”

Danniella Westbrook szintén kiszállt a filmből, ahogy az egykori Spandau Ballet énekes Tony Hadley sem fog feltűnni egy cameo-szerep erejéig. A Folytassa London rendezője Terry Winsor lesz, aki eddig a Thief Takers című tv-sorozatot dirigálta, valamint az 1986-os Party Party című vígjátékot. James Black, az eredeti producer helyére George Pavlou lépett, aki korábban a Little Monsters: The Birth című filmet produkálta, míg Peter Rogers a Folytassa sorozat megálmodója executive producerként működik közre.

"12 éve nem készült Folytassa-film, úgyhogy szeretnénk méltó folytatást csinálni” mondta el Audra Woodburn. „Szeretnénk folytatni a régi, történelmi vonalat és közben igyekszünk új generációkkal is megszerettetni a Folytassa-filmeket.”