Fliegauf jelenleg forgó filmjének tervezett hossza 110 perc. A Jimmy Jaguár egy emberről emberre vándorló démonról szól, aki átveszi az irányítást a megszállottakon, és bosszúgyilkosságokat hajt végre rajtuk keresztül. Eleinte úgy tűnik, az áldozatok között nincs kapcsolat, de ahogy mélyebben megismerjük az eseteket, világossá válik, hogy egy hasonlóság mégis van. A démon olyan
embereken áll bosszút, akik eddig kizárólag azért voltak életben, mert törvénybe ütközött, hogy megöljék őket.

A film főbb szerepeit a Rengeteg – Mindenhol látlak szereplői, Kizlinger Lilla, Jakab Juli és Balla Eszter, valamint Major Erik, Feldmár András pszichoterapeuta, Peer Krisztián költő és Somogy Alíz alakítják.

A Jimmy Jaguár írója, rendezője és látványtervezője Fliegauf Bence, a rendező munkatársa Bernáth Barbara, vezető operatőre Gyuricza Mátyás, a hangmérnök Beke Tamás. A film bemutatójának időpontja egyelőre nem ismert. 

Két éve számoltunk be arról, hogy Fliegauf a Csontláz című filmtervét fejleszti, ez a film a koprodukciós partnerekkel zajló egyeztetés fázisánál tart, így a rendező közben belefogott a Jimmy Jaguár munkálataiba.