A Mindörökké Tar Sándor El, valahová című novellája alapján készült, forgatókönyvét Pálfi György és Ruttkay Zsófia készítette. A film az eredeti mű gondolatvilágát felhasználva a nem túl távoli jövő militarizált övezetében, Magyarországon játszódik. 

A front nyugatabbra mozdult, ez már a hátország. Ocsenás egy katonai kórházban lábadozik, amikor épp a falu fölött lőnek szét egy utasszállító repülőgépet. Ocsenás a helyi kocsmában ismerkedik meg Béressel, majd asszonyával is. Margitka magatehetetlenül létezik egy kisgyerek értelmi szintjén, külseje azonban arról árulkodik, hogy a lezuhant repülőgép túlélője lehet. A hármójuk között kialakuló furcsa szerelmi háromszög az elkerülhetetlen tragédia felé tart ebben a közegben.

A film látványtervezője személyesen vette át a PÖFF díját, a fenti videóban a köszönőbeszéde látható. Nyitrai Anna olyan filmekben dolgozott ezelőtt látványtervezőként, mint a Virágvölgy, a Szép csendben, a Külön falka és a Békeidő, a Mindörökké mellett pedig legközelebb Csuja László és Nemes Anna Szelíd című filmjében lesz látható a munkája. 

A fesztiválon jelen volt Pálfi György, Ruttkay Zsófia és a főszereplők is: Polgár Tamás, Érsek-Obádovics Mercédesz és Ubrankovics Júlia is. A film operatőre Dobos Tamás, a vágó Pálfi György állandó alkotótársa, Lemhényi Réka. A Mindörökké független forrásokból, közvetlen állami támogatás nélkül készült a Pusztai Ferenc vezette KMH Film gyártásban. További producerei Galambos Zoltán, koproducerei Pfeiffer Linda, Rajna Gábor, Juhász András, Juhász Csaba, Pálfi György és Zányi Tamás. 

A Tallinn Black Nights Filmfesztivál idén külön fókuszált a magyar filmekre, ezért a Mindörökké mellett szép számban voltak jelen más filmek és az alkotóik: a fesztivált A feleségem története nyitotta meg, látható volt a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, a Hab, A legjobb dolgokon bőgni kell, az Evolúció, az Eltörölni Frankot, a Post Mortem és a Külön falka is, emellett többek közt Jancsó Miklós, Makk Károly, Mészáros Márta és Huszárik Zoltán restaurált filmjeit, illetve 10 magyar rövidfilmet is bemutattak. Nagy V. Gergő rövidfilmje, Az ezredes a vörös nőért sír különdíjat kapott

A Mindörökké hazai bemutatója 2022-ben lesz, a hivatalos dátum még nem ismert.

Címlapfotó: Mindörökké (Polgár Tamás és Érsek-Obádovics Mercédesz)