Egy év kényszerkihagyás után újra lesz országos függetlenfilm fesztivál. A szervezők a magyar filmkészítők szürkeállományát készülnek felizgatni azzal a 1,5 millió Ft-os díjalappal, melyet a legjobb alkotások vihetnek haza Siófokról 2014. május 18-án!

Akiknek van rá igényük, hogy megmutassák alkotásukat nemcsak baráti körben vagy a YouTube-on, hanem szakmai közönség előtt, díjazás reményében is, ragadjanak kamerát, virtuális ollót, készítsék el és nevezzék be filmjüket április 4-én éjfélig a 60. Országos Függetlenfilm Fesztiválra!

A beérkezett filmeket Arányi Vanda, Buglya Zsófia, dr. Muhi András, Müllner Dóra és Orosz Csilla válogatják a 16 órás versenyprogramba, melyet Siófokon, 2014. május 15-18-a között nézhet meg a nagyérdemű és a fesztivál zsűri, melynek tagjai: Dávid Ferenc, dr. Buglya Sándor, Kerényi György, Pálos György és Zomborácz Virág.

A fesztivál helyszíne a Siófok Főterén található Kálmán Imre Kulturális Központ, fővédnöke Dr. Balázs Árpád polgármester és Varga Imre szobrászművész, főtámogatója a Magyar Nemzeti Filmalap, rendezője az idén 83 éves Magyar Független Film és Video Szövetség.

Minden további információ: www.mafsz.hu