Elindult a Swing Facebook-oldala, ahova az utóbbi napokban több jelenetfotó is felkerült a filmből. Fazekas Csaba forgatókönyvíró-rendező Swingje három elkeseredett, különböző korú nő története, akiket egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet. Egy kiöregedett dizőz karolja fel őket, és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart.

swing1 600

A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont.

swing7 600

A Swing főbb szerepeiben Csákányi Eszter, Ónodi Eszter és Törőcsik Franciska mellett Törőcsik Mari, Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla, Gáspár Tibor, Nagy Mari, Szatory Dávid és Borbély Alexandra tűnnek fel, Ónodi Eszter filmbéli fiát Bezerédi Bendegúz játssza. Fazekas Csaba forgatókönyvíró-rendező A film operatőre Garas Dániel.

swing2 600

A film a Magyar Nemzeti Filmalap 325 millió forintos támogatásával készül az Unio Film, a Tv2 és a Sparks koprodukciójában mintegy 495 millió forintból. A zenés, romantikus vígjáték 2014 februárjában kerül a mozikba.

Nézegess még több képet a Swing facebook oldalán!

swing6 600

Törőcsik Franciska


swing5 600
Csákányi Eszter


swing4 600
Ónodi Eszter