John Travolta lányát, az itt forgató Ella Bleu Travoltát látogatja Budapesten. A színész találkozott Káel Csaba filmügyi kormánybiztossal, valamint Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszterrel is.

A Get Lost című mozifilm a magyar Filmsquad és az amerikai Patriot Pictures koprodukciójában, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készül. A a nagyszabású film magyarországi helyszíneken kelti életre Lewis Carroll csodaországát, többek között az aszódi kastély, a turai kastély, a Dunakanyar és Budapest olyan pontjain, mint a Halászbástya, a Hősök tere, a Gellért Hotel, a Vajdahunyad vára vagy az Operettszínház által. A film hazai kulturális jellegzetességeket, így magyar népzenét is felhasznál. 

Ella Bleu Travolta első főszerepét játssza Daniela Amavia rendező alkotásában, szerepe szerint egy Alicia nevű fiatal lány, aki egy Európa körüli utazáson próbálja feldolgozni édesanyja halálát. Teljesíteni akarja a nő utolsó kívánságát, de az út során rengeteg kihívásba ütközik, aztán eljut Csodaországba, "Budapest misztikus városába". Itt döntenie kell, hogy Csodaországot választja vagy visszatér a valóságba. 

A Get Lost forgatása július végén indult, és több mint 60 magyar szakember dolgozik benne. A filmet jövőre tervezik bemutatni.

Forrás: NFI / 24.hu
Címlapkép:  Ella Bleu Travolta, John Travolta és Káel Csaba / Fotó: NFI