Bár az idei év számos kellemetlen meglepetést tartogatott a filmszínházaknak is, 2020-ban sem fog kimaradni a virrasztós mozizás. Augusztus 28-án, péntektől másnapig a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe mozikba lehet vándorolni, filmről-filmre – a nagy kedvencektől a premier előtti csemegékig. Joker, Élősködők, Palm Springs, Az igazság, Tiszt és kém - A Dreyfus-ügy, Volt egyszer egy… Hollywood, Notthing Hill-i cukrászda, Ema, Inkább lennék özvegy, Martin Eden, s még nagyon-nagyon sok másik cím vár az éjszakázókra, egyes mozinként izgalmas tematikus válogatásban is.

A Toldiban és a Kino Caféban nagyrészt olyan filmekre lehet beülni, melyek még nem sűrűn, vagy egyáltalán nem voltak láthatóak magyar vásznakon, a Művészben többek között premier előtt látható Ferzan Özpetek új filmje, a Fortuna istennő és Alice Winocour-tól az Ígérem, hogy visszatérek. A Puskin Metropolis termében brit alkotásokkal lehet virrasztani, az Amarcord az olaszoké, a Körhinta terem a franciáké lesz.

A válogatásban látható lesz a Drakulics elvtárs Bodzsár Márk rendezésében, és a Medvevilág Szicíliában című animációs film is, amely részben a Kecskemét Animációs Stúdióban készült

Timothée Chalamet a Kisasszonyokban

A Tabán nagytermében kizárólag nagyon friss és premier előtti filmeket vetítenekaz artmozik őszi kínálatából, a kisteremben pedig napjaink egyik legnépszerűbb fiatal színésze, Timothée Chalamet a főszereplő: 4 fontos filmjét lehet megnézni.

A részletes program ezen az oldalon böngészhető. Az összes helyszínre érvényes karszalag augusztus 6-tól, 3500 Ft-os áron megvásárolható az artmozik pénztárában.

Forrás: Budapest Film