A független magyar gengszterfilm, a Krez Film által gyártott és forgalmazott Fekete leves december 23-án jelent meg Magyarország legnagyobb torrent oldalán, az nCore-on. Az első, az alkotók engedélyével legálisan torrentezhető magyar filmet 24 óra alatt majdnem 20 ezren töltötték le, jóval túlszárnyalva ezzel a film nyári mozilátogatottságát. Azóta a Fekete leves az nCore-on több, mint 43 ezer letöltést generált, de a torrent terjedésének köszönhetően egyéb oldalokról még további 27 ezer letöltést, és megtekintés becsültek, így egy hónap alatt összesen 70 ezer letöltésnél jár a film. A premierhéten az nCore heti Top 10 listáján a Fekete leves az első helyen szerepelt.   

A film a torrent oldal szokásainak megfelelően, három különböző méretben és minőségben került fel az oldalra (Full HD, HD, és SD), illetve egy adományozási lehetőséggel kiegészítve, hogy a nézők tetszésük szerint támogathassák a film készítőit.   

A Fekete levest Budapesten töltötték le a legtöbben (22%), a második helyen Pécs áll. A letöltések 90 százaléka értelemszerűen Magyarországról származik, viszont voltak letöltők olyan távoli országokban, mint Ausztrália, Anglia, Írország, az Egyesült Államok, és Indonézia. A letöltők közel fele a 25-34 év közötti, 78 százalékuk férfi.