A legjobb film, legjobb rendező, legjobb férfi főszereplő (Mohai Tamás), legjobb női főszereplő (Tompos Kátya), legjobb forgatókönyv (Szajki-Vörös Adél, Szajki Péter), legjobb operatőr (Domokos Balázs) és a legjobb filmzene díjakra is jelölték a Most van mostot a Love International Film Festivalon.

Most van most-ot az Intim fejlövés-t és a Nejem, nőm, csajom-at jegyző Szajki Péter rendezte, a férfi főszereplőt Mohai Tamás játssza, epizódszerepekben tűnik fel Básti Juli, Scherer Péter, László Zsolt, Elek Ferenc, Lovas Rozi, Kovács Lehel és Mészáros András.  A film gyártója a ZLS Productions, forgalmazója a Romis Mozi, főbb producerei pedig Kutyik Gábor, Szajki Péter, Romwalter Judit és Gulácsi Loránd. A film férfi főszereplőjét, Mohai Tamást idén augusztusban a XI. Bujtor István Filmfesztiválon díjazták alakításért, a film pedig Madridban folytatja a fesztiválszerepléseit az októberi ROFL Film Festivalon.

A Love Nemzetközi Filmfesztivál nyilvános vetítéseit és előadásait idén a járvány miatt nem tartják meg élőben. Az idei program a 2021-es fesztiválon lesz látható, de a díjakat online kiosztják szeptember 20-án.