Az évad utolsó részében kiderül, hogy sikeres volt-e a NASA küldetése, és megmenekül-e a csődtől a Hajnal-Vasad Kft. A vasmunkás cég közkedvelt figurái (többek közt Stefanovics Angéla, Csőre Gábor, Keresztes Tamás, Thuróczy Szabolcs, Badár Sándor és „munkatársaik”) mellett az évadzáró részben felbukkan Köllő Babett, Árpa Attila és Mucsi Zoltán is.

A Telekom és a KMH Film az alkotócsapattal szorosan együttműködve teljes univerzumot épített ki a Marsra magyar! sorozat körül, amelyben a tizenhárom epizód mellett a Telekom reklámjai, natív cikkek, számtalan TikTok videó, és más közösségi média tartalom érte el a rajongókat. A közös expedíció sikere számokban is tetten érhető: az epizódok összmegtekintése már közel 2 milliónál jár, a sorozathoz kapcsolódó TikTok tartalmak elérése pedig már 11 millió fölött pörög, más közösségi média csatornákon közel 2 milliós megjelenést, és több tízezer reakciót gyűjtött be a sorozat.

Az Index Youtube-csatornáján futó online sorozat eddigi utolsó része október 24-én, kedden vált elérhetővé. Akik eddig arra vártak, hogy egyben nézhessék meg a teljes évadot, mostantól megtehetik ingyenesen YouTube-on. 

Forrás: A produkció közleménye