A fórumon való részvételhez az alábbi anyagok beküldésére van szükség:

Maximim 2 oldal terjedelmű szinopszis - W​ord​ vagy PDF​ ​formátumban

Rendezői filmográfia - ​W​ord vagy PDF formátumban

Vizuális koncepció (moodboard) - JPG, JPEG vagy PDF formátumban

A beküldés határideje: 2017. március 1. éjfél

A beérkezett pályázatok közül várhatóan​ ​tíz filmterv kerül kiválasztásra, amelyeket szakmai zsűri előtt mutatnak be az alkotók (rendezők/forgatókönyvírók/producerek - stábonként legfeljebb hárman). A prezentáció időpontja: 2017. március 31. (péntek), 10.00-13.30. Helyszín: Toldi m​ozi

A benyújtás módja: a pályázati anyagot e​-​mailen,​ csatolmányként küldhetik el a jelentkezők a veronika@daazo.com címre. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát, e​-mail címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, ​és ​nem sérti más szerzői jogát. A pályázatok elbírálása 2017. március 15-ig történik meg, ennek eredményéről a szervezők minden jelentkezőt e-mailben értesítenek.

Díjazás: a legjobb filmterv pénzdíjban részesül, illetve a nyertes projektet a Daazo és más szervezetek szakmai tanácsokkal segítik.

Egyéb feltételek​​: a pitch fórumon való részvételre a projekt rendezője vagy producere pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes. A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezelik.

A FRISS HÚS szervezői a fesztiválról 

Az elmúlt négy évben a FRISS HÚS az egyik legjelentősebb hazai rövidfilmfesztivállá nőtte ki magát, amelyre évente több száz nevezés érkezik. Célunk, hogy a FRISS HÚS hosszú távon olyan nemzetközileg is elismert filmes esemény legyen, amelynek programjában szórakoztató és szakmailag izgalmas rövidfilmek láthatóak, és amelyre a filmszakma képviselői megkerülhetetlen találkozópontként tekintenek.