A Carter doktorként ismertté vált Noah Wyle a Tiszta szívvel című akcióvígjáték alapján készít sorozatot. Kiderült, hogy az elmúlt évek egy másik hazai sikerfilmjét, a Liza, a rókatündért is feldolgozzák külföldön, csak nem Hollywoodban, hanem egy másik hatalmas filmipari központban, Indiában. A remake nyelve hindi lesz, és Aafat-e-Ishq címmel fog a nézők elé kerülni.

"Imádtam a magyar filmet, de amellett, hogy minél több inspirációt próbálok nyerni belőle, az a célom, hogy a sajátommá formáljam a karaktert. Rendkívül lelkes vagyok, és kíváncsian várom, mit szólnak majd a rajongóim, amikor meglátnak ebben a szerepben. A filmben egyaránt van humor, szerelem, szexuális vágy és horror, és ez egy nagyon érdekes jövőbeli látványossággá teszi" - nyilatkozta Neha Sharma színésznő, aki Balsai Mónitól veszi át a rókatündér szerepét.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Neha Sharma ???? (@nehasharmaofficial) által megosztott bejegyzés,



A 32 éves Sharma a legtöbb bollywoodi sztárhoz hasonlóan teljesen ismeretlen Magyarországon, de abból kiindulva, hogy Instagramon több mint tízmillió követője van, Indiában nagy népszerűségnek örvend. Eddig több mint 15 filmben tünt fel, 2014-ben az indiai FHM a világ hetedik legszexibb nőjének választotta meg.

Mit várhatunk egy bollywoodi remake-től? Ismerve az indiai filmek jellegzetességeit, az eredetinél alighanem hosszabb és még színesebb lesz, és ne lepődjünk meg, ha fognak benne énekelni és táncolni. Az Aafat-e-Ishq streamelve lesz majd látható az év később szakaszában.

FRISSÍTÉS (13:15): Major István producer arról tájékoztatott minket, hogy a Liza, a rókatündér jogait még nem adták el az indiai gyártócégnek, a tárgyalások jelenleg is folynak. Vagyis, és ezt már mi tesszük hozzá, mérget még ne vegyünk arra, hogy ez a remake elkészül.

FRISSÍTÉS 2020.09.25.: A Liza, a rókatündér producerei megerősítették, hogy megkötötték a szerződést, és most már hivatalosan is elkészülhet a film indiai remake-je. 

forrás: India Today