A hazai Cinema City történetében először invitálják random kalandra a bevállalósokat, a mozirajongókat és a filmek szerelmeseit, akik most szó szerint a sötétben tapogatóznak majd, hiszen az utolsó pillanatig rejtve marad előttük, hogy milyen filmre váltanak jegyet. A meglepetés eseményre különleges vendéggel is készül a mozilánc, Hajós András lesz a közönség egyetlen tagja, aki tudja, hogy mit vetítenek majd.

Egy jó film bárhol tud hatni ránk, de moziban filmet nézni egészen más élmény. A képek, a vágás, a fények is teljesen más benyomást keltenek széles vásznon, arról nem is beszélve, hogy a filmnézés a moziban közösségi élménnyé válik. Nem szeretném elrontani a meglepetést, de annyit elárulok, hogy a Random Mozikalandon vetített filmnek szerintem minden kockája megérdemli a mozivásznat, és alig várom, hogy a közönséggel együtt éljük át a történetét” – mondta el Hajós András.

A mozi mindenkit összehoz: a bal oldalunkon ülő néző lehet, hogy a barátunk vagy családtagunk, de a jobb oldali talán ismeretlen. Viszont a film, a rendező, a színészek vagy a mozizás iránti szeretet közös minden nézőben, aki az adott vetítésen ül. Ezúttal maga a film lesz a csemege, amivel a moziba járás varázsát szeretnénk még izgalmasabbá tenni” – mondta el Buda Andrea, a Cinema City marketing és PR igazgatója.

A 12 éves kortól ajánlott, feliratos filmet február 22-én 20 órától vetítik majd a Cinema City Allee, Aréna és Westend kiválasztott termében. A vetítés előtt egy rövid mozikvíz is megrendezésre kerül tematikus nyereményekért.

A különleges mozis zsákbamacskára itt lehet limitált számban jegyet vásárolni.

Borítókép: RTL Klub