A Franciaországban megrendezett fesztivál a világ legnagyobb rövidfilm szemléje, a vele együtt megrendezett Short Film Market pedig fontos filmszakmai esemény, amely évente több mint 3500 filmest vonz a városba. A Euro Connection programba minden évben 12 európai rendező filmterve jut be, ahol különböző szakmai programokkal segítik a filmek európai koprodukciós elkészítését. Dezső Marcival minden rendben című tervével korábban már elnyerte a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál pitchfórumán a legjobb filmtervnek járó Lovas Nándor-díjat. A film a Boddah gyártásában készül, producerei Osváth Gábor, illetve Berecz Márton, aki a nemzetközi szakmai közönség előtt fogja pitchelni a projektet. 

Dezső testhorror kisfilmjében a főszereplő Marcinak nem csak a bentlakásos fiúiskola mindennapi kihívásaival és az egyre inkább elvaduló nemi éréssel kell megküzdenie, hanem a testéből váratlanul kinövő gombákkal is. A rövidfilm írásánál a rendező saját kamaszkori, bentlakásos iskolában szerzett élményeiből inspirálódott. 

Dezső Bálint 2019-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, azóta dolgozza fel magát a filmszakmai szamárlétrán, jobbára rendezőasszisztensként, de a Cinema Niche kollektíva tagjaként a filmforgalmazásból is kiveszi a részét, néhány havonta pedig a Castorp Filmes Képzőműhellyel közösen szervez filmklubokat.

Dezső Bálint a Friss Hús pitchfórumán (fotó: Oláh Gergely Máté) 

Berecz Márton 2021-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, azóta szabadúszó producerként dolgozik. Többek között olyan alkotókkal közösen vannak különböző fázisban projektjei, mint Beleznai Márk, Ifj. Vidnyánszky Attila, Kovács István, Bagossy Juli, Ladányi Jancsó Jákob és Kőváry Dániel. Jelenleg a MOME Design- és művészetmenedzsment mesterszakos hallgatója. 

A Boddah gyártó céget Osváth Gábor producer, Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr alapította a Balaton Method című zenés film gyártására. Azóta több díjnyertes rövidfilmet gyártottak már, a hazai animáció pár kiemelten sikeres alkotását is ők jegyzik: Bucsi Réka LOVE című filmjét, Tóth Luca Lidérc úr című alkotását, de Turai Balázs Amok című filmjét is. A cég legutóbbi sikere a 27, Buda Flóra Anna animációs rövidfilmje, amely a francia Miyuval készült koprodukcióban. 

Borítókép: Berecz Márton és Dezső Bálint a Felfáztam forgatásán (fotó: Hivessy Menyhért)