Aki lemaradt a rendezvényről, itt és a filmhuTV youtube csatornáján nézheti meg a beszélgetésről készült videókat.

 


Antal Nimród - Egy amerikai fiú Magyarországon

1. rész


Amelyben hősünk elindul a messzi Amerikából, hogy itthon próbáljon szerencsét. A kis Nimród szeretne tartozni valahová, csatlakozik a filmesek cirkuszához, és Andy Vajna is felszólal.

2. rész


Amelyben Nimród elkészíti a Biztosítás című filmjét, találkozik egy német illetővel, megnyeri élete első díját, visszamond egy csipogó reklámot, de végül az éhes csávó nyer.

3. rész


Amelyben főhősünk színésznek áll, beavat minket trükkjeibe és titkos gyengeségeibe, kiderül, hogy miért bohóckodik a forgatásokon és feltűnik a színen Pekka Turkka is.


Metró a világhír felé - Így készült a Kontroll 

1. rész


Amelyben az Amerikában felnőtt fiú rácsodálkozik a pesti valóságra, találkozik a valódi Gyalogkakukkal, továbblapoz Cannes-on, de mégis eljut a fesztiválra, és egy idős néni vigasztalja egy kávézóban.

2. rész

Amelyben hősünk bunyózik, majd összebarátkozik Pindroch Csabával, rácsodálkozik a hajnali tömegre, találkozik egy férfival, aki ceruzával combon döfött egy nőt, továbbá felbújtja Eleket.

3. rész


Amelyben Nimród misztikus helyeken jár, háromszor felgyújt egy kaszkadőrt, Alan Parker bókját fogadja, a végén pedig kisüt a nap.