A Mamma Mia klinikára bekerülve Mimi arcjóga órákra jár, miközben a saját beavatkozására készül. Egyik délután egy titokzatos férfi páciens a segítségét kéri: egy hete a klinikán tengődik, és minden vágya egy cigi. Mimi cinkosságot vállal. A nagy szökésből félresikerült randi lesz, és Mimi elkezd gondolkodni: tényleg plasztikáztatnia kéne? A folyamat minden stációját egy teknős kíséri.

Takács Katalin

A romantikus komédia újszerűen mesél a korosodó nő döntéseiről, váratlan találkozásáról egy férfival, az újrakezdés lehetőségéről, miközben ledőlnek az idősekről kialakított társadalmi előítéletek. Mimi szerepében Takács Katalin látható, a klinikán a társait Bán János, Rajner-Micsinyei Nóra, Huzella Júlia, Vajdai Vilmos és Bán Bálint Menyhért alakítják. 

Grosan Cristina több rövidfilm írója és rendezője (Sputnik, Vakáció a tengerparton), legutóbb az Éjszakai festés című kisfilmje kapcsán beszélgettünk vele és a Mű/Soron című cikksorozatunkban is ajánlott pár hónapja néznivalót. A Magyar Média Mecenatúra támogatásával készült Átalakítás folyamatban premierje szeptember 3-án, 23:15-kor lesz a Petőfi TV-n, a rendezővel és a főszereplővel a Médiatanács oldalán olvasható hosszabb interjú.