Hosszú évek drogos mélyrepülése után Szabó Győző (Molnár Áron) rászánja magát az elvonókúrára, melynek során találkozik Csernus doktorral (Bányai Kelemen Barna). Megkezdődik az egók harca: a fiatal, nagyképű színész és az istent játszó pszichiáter egymásnak feszül.

Herendi Gábor Szabó Győző önéletrajzi regénye alapján készült, korábbi filmjeinél sokkal nyersebb hangvételű, bevállalós alkotása a tavalyi év legnézetebb magyar filmjei közé tartozott. Most itt a lehetőség, hogy te is hazavigyél egy több mint két és fél órányi extrával (interjúk, werkfilmek, visszaemlékezések) megpakolt példányt belőle!

Az alkotók - Herendi Gábor, Szabó Győző, Molnár Áron és Bányai Kelemen Barna - aláírásával ellátott Toxikoma Blu-ray lemezeket és velük a Kéringer Bernadett által készített egyedi filmplakát képeslapváltozatát sorsoljuk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Hol találkozik először Csernus és Győző a filmben?

A) Az addiktológián

B) Reggeli tévéműsorban

C) Egy koncerten

A helyes válaszokat 2022. április 7. csütörtök éjfélig várjuk a filmhu@forum.film.hu e-mail címünkre. A tárgyban tüntesd fel: Toxikma-játék. A helyesen válaszolók között 2 db, a Gamma Home Entertainment kiadásában megjelent Blu-ray lemezt és képeslapot sorsolunk ki. A nyerteseket e-mailben értesítjük.