December 5-én kerül a mozikba Orosz Dénes Mimi munkacímről Seveledre keresztelt romantikus vígjátéka. Főhőse Gergő (Mészáros Béla) a léha filmkritikus, aki nem bírja elkötelezni magát egyetlen nő mellett sem, pedig anyja (Básti Juli) mindennél jobban szeretne már egy unokát. Mikor az asszony hirtelen kórházba kerül és élet és halál közé kerül, Gergő teljesíteni szeretné haldokló anyja kívánságát és beszervezi friss szomszédját, Mimit (Tenki Réka), a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnő, aki nem mellesleg 5 hónapos terhes. Belemennek a hazugságba, de csodák csodája, az asszony meggyógyul.

A romantikus komédia további szerepeiben olyan művészeket láthatunk, mint Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pogány Judit és Fekete Ernő. Orosz Dénes új vígjátékát december 5-től vetítik az InterCom forgalmazásában.

Sztriptíztáncosnőből lesz a legjobb anya

A gyermeklelkű filmkritikus és a várandós ex-sztriptíztáncosnő összefognak, hogy megszépítsék a férfi szívbeteg édesanyjának utolsó napjait azzal, hogy egy párnak tettetik magukat. Az idős asszony azonban váratlanul felgyógyul, a fiatalok pedig kénytelenek fenntartani a látszatot - erre építi a történetét Orosz Dénes, aki a Coming out után ismét egy sikergyanús romantikus komédián dolgozik, ezúttal Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével. Beszámolónk a Seveled forgatásáról.

Mozibemutató: 2019. december 5.