A Minden jót, Leo Grande egy újabb nagyszerű alkalomnak tűnik arra, hogy az ezerarcú Emma Thompson megcsillogtassa különleges humorát és kisugárzását. Az ausztrál Sophie Hyde filmjében egy 51 éves frissen özvegyet alakít, akinek a három évtizeden át tartó házassága szexuálisan közel sem volt kielégítő. Férje halála után határozott lépésre szánja el magát: egy Leo Grande nevű szexuális szolgáltatásokat nyújtó férfival megpróbálja felfedezni, hogy mi is kell a jó szexhez. 

A most megjelent előzetes alapján Nancynek elsősorban a saját gátlásait, a kommunikációs korlátokat kell legyőznie ahhoz, hogy élvezni tudja nem csak a szexet, hanem a saját és mások társaságát is.


Partnerét a kalandozásban Daryl McCormack alakítja, akit főleg a Peaky Blinders című sorozatból lehet ismerni. A rövid előzetes alapján a kémia kettőjük között nem csak a párnák közt, hanem az odáig vezető úton is nagyszerűen működik, és ez a közösen eltöltött három nap nem csak szexi lesz, hanem megható és szórakoztató is.

Sophie Hyde filmje két jelentős filmfesztiválon indította a karrierjét: Európában a 72. Berlinale programjában szerepelt, Amerikában pedig a Sundance közönsége láthatta először. A magyar mozikban szeptember 1-től látható.