Török Áron író-rendező főképp a közösségi médiában fellelhető posztok tartalmai alapján gyúrta össze Hanna világát, az így kapott abszurd karakter rendhagyó alternatívát ad a hétköznapjainkat egyre inkább behálózó, véleményünket, döntéseinket befolyásoló internetes szereplők értelmezésére.

A film tükröt mutat a közösségi média formuláit felhasználó, önmagát újra alkotó ember kegyetlen maximalizmusának is, mely megteremtheti ugyan az egyén „legjobb verzióját”, de akár fel is számolhatja az intim kapcsolódások lehetőségét. Hannát, a problémái elől a képzelet izolációjába menekülő bisztrótulajdonost Kovács Panka alakítja. A narrátor szerepében Kertész Pétert hallhatjuk.

A szokatlan formanyelvű rövidfilm 2021-ben elnyerte a Malter Filmfesztivál és az Országos Függetlenfilm Fesztivál zsűrijének különdíjait, valamint szerepelelt a 2022-es Zsigmond Vilmos Fesztivál versenyprogramjában. Hanna karakterének érzékeny megformálásért Kovács Pankát számos külföldi fesztiválon díjazták.

A Hanna Bisztrója az I’m FILM és a Cinematic Studio támogatásával, Csernai Judith, Nagy Walter Áron és Kulcsár Arthur Barna produceri közreműködésével született meg.