Szeleczki Rozália és Szőke Abigél másodszor állnak össze a HERSELF csapatával: Abigél a Lucky You című klipben a HÉV-en nézett szembe egy lehetséges szerelem jövőjével, most pedig angyalként követi a főhős félrelépését. Az Uncertain így akár az előző klip folytatásaként is értelmezhető: ott egy bimbózó kapcsolat kezdetét láttuk, most a szerelem kevésbé kellemes részével, a csalódással nézünk szembe vele. A klip teljes egészét Budapest VI. kerületében vették fel, mert az "Ez is Terézváros!" pályázat keretében készült – derül ki Lángoló gitárok cikkéből, ahol a klip premierje volt.


A cikkből az is kiderül, hogy a film vizualitásához a legfőbb inspirációt Stalter György színes, jellegzetes vakus fotói adták, melyeket Józsefvárosról és a lakóiról készített. 

Az Uncertain rendezője Szeleczki Rozália, operatőre M. Deák Kristóf, vágója Kiss Viktória, gyártásvezetője Meister Nikolett, látványtervezője Kormos Zsófia, rendezőasszisztense pedig Apjok Gergő, akivel itt beszélgettünk nemrég. Szőke Abigélről a napokban derült ki, hogy szerepet kapott az HBO Europe következő nagyszabású magyar sorozatában, a 80-as évek ellenzékét bemutató A besúgóban, ahol egy underground zenekar énekesnőjét alakítja.

Szeleczki Rozália jelenleg az Inkubátor program egyik döntőseként fejleszti Cicavízió munkacímű első nagyjátékfilmtervét, a klip operatőre, M. Deák Kristóf pedig Szabó Mátyás Vándorló levelek című első nagyjátékfilmjén dolgozik, amely szintén az Inkubátor programban valósul meg.