Orosz Dénes első nagyjátékfilmje három amerikai fesztiválra kapott meghívást. Az amerikai közönség Los Angeles Comedy Festival-on és Breckenridge Festival of Film-on tekintheti meg a Csányi Sándor főszereplésével készült alkotást, a Jersey Shore Film Festival-on pedig a versnyprogramban is részt vesz.

 

poligamy_500Kiosztották a Hipnózis 2010 díjait


33 kategória- és két fődíj talált gazdára csütörtök este a Toldi Moziban a Hipnózis Kreatív Reklámversenyen. A legjobb online film kategóriában a Get engaged (nézd meg a filmet ITT) című Budapest imázsfilm nyert, amelyet a tavalyi AXN fődíját is elhozó Madarász István rendezett.

getengaged_500Plakátkiállítás a Mediawaven

A Mediawave 2011-es arculatára pályázatot írtak ki a szervezők, amelyre harmincnégy jelentkező küldte el munkáit, az előzsűri pedig 16 plakáttervet jelölt versenybe. A kedden kezdődő fesztivál ideje alatt Savaria moziban tekinthetők meg a tervek, a kiállított munkák közül pedig a közönség választja ki a nyertes alkotást, melyhez az információs pultnál a Fő téren, valamint a mozi jegypénztárában kérhető szavazó cédula. Az eredmény kihirdetésére a záró gálán kerül sor, szavazni pedig május 7-én estig lehet.