Nem érdemeljük meg Halász Juditot

A megtört ölelések tartja magát, Budapesten (2399 néző) és országosan (2680) is 10., 10 kópiával. Ennél jobb kópiaátlagot csak a Pippa Lee négy élete hozott: a legkommerszebb heti művészfilm 3407 nézőt hozott 5 kópiával, 4,2 milliós bevételt hozva, ezzel Budapesten 7., országosan 8. Ennél a Becstelen brigantyk még a 8. héten is jó kétezer emberrel (és kétmillióval) többet tudott, igaz, több mint ötszörös kópiatúlerőben.

A top 3 így, elég ritkán látható módon, maradt a múlt heti sorrendben: 3. Derült égből fasírt, 2. Hasonmás, 1, A csúf igazság, utóbbi kettő lépte át a tízezres határt Pesten, országosan pedig még a Fasírt is, épphogy.

Vajon ez lesz a kövektező Blair Witch Project?

Eközben Amerikában a nagy horroridénybe belecsöppent egy Vince Vaughn-féle vígjáték (Couples Retreat) 34,2 milliós bevétellel, és elhozta az első helyet, de mindenki a minimálköltségvetésű Paranormal Activity című filmről beszél, amely most hétvégén került szélesebb forgalmazásba (160 moziba), és így 7,9 milliós bevételt hozott (heti 4. hely), összesen már 9,1 milliónál tart, és a 10 évvel ezelőtti Blair Witch Project sikereit idézi - az anno 60 000 dollárból csinált 248,6 milliót. a majom majd a héten ugrik a vízbe, amikor is elérkezik az összamerikai bemutató (itt látható a rémült nézőkkel operáló előzetes).

(forrás: odeon.hu, box office mojo, országos forgalmazói adatok)