Szintén a napokban adták ki a Star Wars Trilógia DVD csomagot, amely a Nielson VideoScan szerint a legjobb múlt heti eredménnyel dicsekedhet. Azonban a 20th Century Fox Home Entertainment jelentése megcáfolta az első hétre vonatkozó eladási adatokat. Ezzel szemben független forgalmazói források becslése szerint Amerikában a múlt hét végéig körülbelül három millió példány kelt el a Lucas-féle trilógiacsomagból.

A második legjobban fogyó film a második legtöbbet kölcsönzött mozi, a Mean Girls volt a múlt héten, összesen körülbelül 6.63 dollár bevételt hozva - állítja a Nelson VideoScan. A bevétel 7.7%-a az eddigi amerikai mozibevételnek.

A Fox stúdió másik filmje a Man on Fire volt a kölcsönzéssel legtöbb bevételt, 7.83 millió dollárt hozó mozi a múlt héten Amerikában. A kölcsönzés kezdetét követő 12 nap folyamán 19.4 millió dollár bevételt termelt, ami 24.9%-a az összes USA-ban eladott jegy árának. A film múlt héten a harmadik volt a Video Scan DVD eladási listáján, a kiadás első hét napját követően pedig listavezető.