Nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült megnyernem Hundred Sinst, az ország legmenőbb beatmakerét, hogy méltó alapon mutassam be szárnyaló tehetségem. Az pedig külön öröm, hogy a szöveget Ádi barátom segített összerakni, akit ti csak Beton.Hofiként ismertek, de mi még kölyökkorunkban a grundon együtt rúgtuk a bőrt. Fantasztikus volt a közös munka, olvassuk egymás gondolatait” – mondta el Sima Cica, a szőrös szupersztár.

Sima Cicát, a rappert egy helyi sikátorban fedezték fel, ahol éles szövegeivel és tagadhatatlan karizmájával már meghódította a kóbor macskák szívét. „Sima Cica az igazi” – mondta Miki357, a klip társrendezője, akivel közösen jegyzik a klipet.

 

A hitelessége megkülönbözteti. Nem csak a macskák kilenc életéről rappel, hanem azokról az életekről, amelyeket ő maga is megélt. Szerettük volna életre kelteni Sima Cica rendkívüli történetét, aki előtt fényes jövő áll a rap világában. Ha nem lenne, ki kéne találni” – folytatta Miki357.
.
November 10-től lesz elérhető a Spotify-on a Cicaverzum teljes filmzenei albuma, így a Sima Cica Flow és a Macskafogó híres dala, a Miu – mi újság? Csobot Adéllal készült feldolgozása is.