Az Aranyélet középpontjában egy magyar család élete áll. Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik.A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.

 arany600

A sorozat plakátját 4 teaser karakterkép vezette fel, amelyeket a produkció Facebook oldalán is meg lehet nézni. Továbbá elkészült egy werkfilm is a forgatásról, ahol mi is ott voltunk. Olvasd el riportunkat!

November 8-tól minden vasárnap este az HBO és az HBO Go oldalán megnézhető a Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó és Anger Zsolt főszereplésével készült krimi elemekkel és társadalomkritikával fűszerezett családi dráma.