Pályázati díj nincs. Alsó korhatár a tábor kezdetéig betöltött 18. életév. Idén először egyetlen közös motívum fűzi majd egységbe a táborban készülő rövidfilmeket, legyenek azok animációs vagy élőszereplős alkotások, operatőri etűdök. A közös motívum a KAPU, ebből kiindulva kell a pályázaton benyújtandó forgatókönyveket megírni, vagy ez az a kép vagy forma, amelyhez a filmeknek el- vagy vissza kell találniuk. Íme egy kedvcsináló-gondolatébresztő.

A következő csoportokba lehet jelentkezni:
- rendező
- rendezőasszisztens
- animációs rendező
- animátor / animációs mozdulattervező
- operatőr
- segédoperatőr
- hangmérnök
- vágó
- producer / gyártásvezető
- színész
- filmkritikus

A pályázat határideje: 2013. április 15.

Azok számára, akik részvételidíj-kedvezményt igényelnek, a pályázati határidő 2013. április 7.

A táborba való jelentkezéshez nem kizáró jelentkezési feltétel a korábbi filmes tapasztalat megléte!

Minden csoportot a filmszakma elismert egyéniségei vezetnek. A résztvevőket a csoportvezetők választják ki május 30-ig a pályázók közül. A nyertes pályázók névsora látható lesz a Filmtetten, de a döntésről személyesen (e-mailben) is értesítünk mindenkit.

A tábor részvételi díja 30 000 forint / 450 lej vagy ennek megfelelő euró. Ez magába foglalja a szállás, a teljes ellátás, a felhasznált nyersanyag és technika, valamint az oktatás összes költségét (nem foglalja magába az útiköltséget). 10 résztvevő számára 30%-os részvételidíj-kedvezményt biztosítunk szociális alapon. A kedvezményt az adatlapon kell igényelni április 7-ig.

Jelentkezni kitöltött adatlappal lehet a tabor@filmtett.ro e-mail címen vagy a Filmtett Egyesület postacímén: 400038 Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 4/18.

További információ:
http://www.filmtett.ro/workshop
tabor@filmtett.ro
+40-728-262023