A kódolatlan napok kiemelkedő filmjei: A macskanő Halle Berry főszereplésével, a Bíbor folyók 2,  Hotel Ruanda, a Nagy Sándor, a hódító Colin Farrell és Angelina Jolie főszereplésével,  az Ördögűző, a kezdet, a Szezon című magyar alkotás és az Álmaimban Argentína (Antonio Banderas, Emma Thomson).

Az HBO csoport 2005 májusban új filmcsatornával bővítette kínálatát. A Cinemax az HBO-tól eltérően nem a kasszasikerek, hanem a klasszikus filmek, díjnyertes alkotások, nagyszerű színészi alakítások kedvelőinek szól. A nézők most harmadszor láthatják kódolatlanul a Cinemax műsorát. Október 7-től  9-ig olyan filmek szerepelnek a kínálatban, mint:  Vérvörös Homok, Titkos vágyak hamvak gyümölcse, Élni és meghalni Los Angelesben vagy a Legjobb szándékok.

Az HBO Közép-Európáról bővebben

A Home Box Office, Amerika legsikeresebb prémium televíziós csatornája 1991-ben érkezett a közép-európai régióba, alap-, és prémium fizetős TV-csatornákat szolgáltatva a kábeltelevíziós, műholdas és MMDS rendszereknek. Az HBO Közép-Európa - melynek tulajdonosa a Home Box Office Incorporation, a Walt Disney Television International és a Sony Pictures Entertainment – jelenleg 10 országban van jelen alap-, és prémium TV-csatornákkal: Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Moldovában, és nemrégiben került bevezetésre Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában.

Az HBO magas színvonalú, jó minőségű mozicsatornát kínál egyedülálló műsor-összetétellel, mely a család minden tagja számára tartogat valamit. Az HBO a legnagyobb sikerfilmeket, díjnyertes saját gyártású sorozatokat, exkluzív eseményeket és a legnagyobb szatárokat hozza el az előfizetők otthonába.
A Cinemax az HBO család második prémium csatornája, amely 2005-ben került bevezetésre közép-európai régióban. Az HBO-val együtt teljessé teszi a mozizás élményét. A Cinemaxon tévépremierek, filmfesztiválok díjnyertes alkotásai, nemzetközi, köztük európai filmcsemegék, örökzöld filmek láthatók
Az HBO közép-európai központja Budapesten van.