A Facebookon jelentette be a Cinema City Magyarország, hogy július 2-tól országszerte ismét várják a nézőket mozijaik. Egyúttal meghírdették a magyar filmek hónapját is, amely során többek között Szabó István, az Oscar-díjas Mephisto rendezőjének legutóbbi filmje, a Zárójelentés, Básti Juli, Tenki Réka és Mészáros Béla főszereplésével a Seveled, vagy a Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában című természetfilm is vászonra kerül.

A magyar és európai filmek mellett a márciusi filmkínálat is visszakerül a műsorra, így a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, A sötét vizeken, vagy Guy Ritchie rendezésében, az Úriemberek. Újdonságként érkezik Jessica Chastain főszereplésével az AVA vagy a Juliette Binoche nevével fémjelzett Hogyan legyél jó feleség? francia vígjáték is. 

Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában (fotó: Pannonia Entertainment)

Az újranyitás után az év második fele a hollywoodi kasszasiker filmek jegyében telik majd, többek között Christopher Nolan TENET sci-fi-jével, a Disney stúdió élőszereplős filmjével, a Mulan-nal, a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984-el, a Magyarországon forgatott Fekete özveggyel, a 25. Bond filmmel vagy Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmjével várják a közönséget. Az első hét részletes programja június 26., péntek délutántól érhető el majd el a Cinema City oldalán

Forrás: Cinema City FB-oldal / Borító: Zárójelentés