Az HBO Max márciusi indulása után újabb streaming szolgáltatóval gazdagodunk. A Disney+ kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars-, Star- és National Geographic-epizód és film található.

Az előfizetők számára elérhetőek lesznek a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is, mint például a Boba Fett könyve és A mandalóri Jon Favreau író–producertől. A Disney+ kínálatban szerepel a Marvel Studios Holdlovag című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved.

Luca

Emellett az Oscar-díjra jelölt Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című fantasy is elérhető lesz, illetve aki lemaradt volna a moziban a Luca, az Encanto vagy a Szörnyella című filmekről, az nyártól pótolhatja az Oscar-díjas alkotásokat. 

Általános szórakoztató tartalmak is elérhetőek lesznek, ikonikus sorozatok, mint A Simpson család és A Grace klinika, de aki a könnyű szórakozás helyett inkább tudományos érdekességekre vágyna, annak ott lesz a Jeff Goldblum világa című sorozat a National Geographic-tól. Az első évadban Jeff Goldblum elkaluzolja a nézőket egy szórakoztató, intellektuális, játékos utazásra: a 12 részes sorozat minden egyes epizódjában egy hétköznapi tárgyat, érdekességet vizsgál meg, hogy megmutassa milyen összefüggések, milyen lenyűgöző tudományos, történelmi ismeretek húzódnak meg a háttérben. 

JF világa

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít. 

A havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz.

Képek forrása: The Walt Disney Company