Szilágyi Fanni első nagyjátékfilmjét az Inkubátoros bemutatkozó pitche óta nagyon várjuk, az egypetéjű ikerpárról szóló története pont olyan izgalmasnak és játékosnak hangzott, mint a rövidfilmjei. Stork Natasával a főszerepben indult el a 2020 nyarán a forgatás, mi egy budai villába látogattunk el meglesni, hogyan alakít egyszer nem csak kettő, hanem rögtön négy szerepet, hiszen Adél és Éva szemszögét külön-külön megismerjük, és a két nő sokszor ugyanazt az eseményt másképpen, más érzésekkel éli meg. Stork Natasának ez lesz a második nagyjátékfilmes főszerepe, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre után, ami Horvát Lili rendezése. 

A történetben Adél szerény körülmények között élő radiológus, Éva pedig jómódú, de unatkozó feleség és friss anya. Életüket egy férfi érkezése borítja fel, akibe mindketten beleszeretnek. Stork Natasa oldalán a főbb szerepekben Patkós Márton és Szabó Máté lesz látható. 

A plakátról egyértelműen kiderül, hogy a különböző frizurájuk miatt meg fogjuk tudni különböztetni egymástól Adélt és Évát. Ezen kívül még egy fontos információt megtudunk: a film november 17-től látható a mozikban, a Mozinet forgalmazásában.