Augusztus 27-én éjszaka látható lesz az Oscar-díjas Még egy kört mindenkinek és A nomádok földje, az Ígéretes fiatal nő, a lengyel fitneszinfluenszert bemutató Sweat, és egy régi kedvenc, az Életrevalók is visszatér egy utolsó mozivetítésre. M. Night Shyamalan az Idő című új filmjével rémisztget majd, A fészek-ben pedig Erdély Mátyás gyönyörű képein nézhetjük végig, ahogy Jude Law és Carrie Coon házassága darabokra hullik. 

Magyar filmekből sem lesz hiány az Artmozik éjszakáján, a hazai csapatot az Űrpiknik, a Spirál, az Éden, a Tobi színei, a Hab, az Így vagy tökéletes, a Becsúszó szerelem, a Hét kis véletlen, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre és a premier előtt látható Hasadék képviseli majd. Szintén premier előtti vetítik a Soha többé nem fog havazni című filmet, amiben megismerhetünk egy különleges erejű gyógyítót, és először lesz látható Andrej Koncsalovszkij legutóbbi rendezése, a Kedves elvtársak is.  


Az összes helyszínre érvényes karszalag július 29-től, 3600 Ft-os áron megvásárolható az artmozik pénztárában. Teljes műsor és infók az artmozi.hu oldalán, és a Facebook-eseményben olvashatóak. 

Forrás: Budapest Film / Címlapfotó: Még egy kört mindenkinek