A The Hollywood Reporter írta meg, hogy Nemes Jeles László, a Saul fia díjnyertes rendezője az UTA-t választotta az őt leszerződtetni kívánó hollywoodi ügynökségek közül. Az UTA a világ egyik legnagyobb ügynöksége, amely nem csak filmes, de televíziós és szépművészet területen is jelen van, sőt videójátékokkal is foglalkozik.

1991-ben alapították, pár évre rá pedig már olyan produkciókat kéviselt, mint a Simspson család vagy az Egy rém rendes család. Az ügynökség jelenleg olyan filmművészekkel dolgozik, mint a Coen testvérek, Wes Anderson vagy Peter Morgan, emellett a legnagyobb hollywoodi sztárok egy részét is az ő ügyökeik képviselik, úgy mint Johnny Depp, Angelina Jolie, Harrison Ford, Edward Norton vagy Anthony Hopkins.

A Saul fiát Észak-Amerikában a szeptember 10. és 20. között megrendezett Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be, még mielőtt a Sony Pictures Classic elkezdené forgalmazni. A Cannesban Zsűri Nagydíjjal kitüntetett filmről írt kritikánk itt, interjúnk Nemes Jeles Lászlóval itt olvasható.