A második epizód főszereplői úgy gondolják azonban, hogy a rendező csak társadalmunk agresszív voltára reflektál a filmben. „Az erőszak jóval a film feltalálása előtt is létezett. Ha holnaptól nem készítenének filmeket, erőszakos cselekedeteket továbbra is szép számmal követnének el. Éppen ezért ostoba dolog egymást hibáztatni érte.” mondta el Michael Madsen, aki a gyilkosból lepukkant csapossá avanzsált Budd szerepét alakítja a filmben.

"Szeretem az erőszakos szexi filmeket. Erőszakos és rémisztő időket élünk, úgyhogy a filmek is ilyenek lesznek.” vitte tovább a gondolatmenetet a címszereplő David Carradine.

Thurman, aki először az 1994-es Ponyvaregényben dolgozott először együtt Tarantinóval, általában kelt rendezője védelmére, mondván, hogy utóbbinak jogában áll olyan filmet csinálnia amilyet akar. „Az művészeknek kretív szabadságra van szükségük, akár hiszel bennük akár nem. Ami engem illet én művésznek tartom Quentint.”

A legfrappánsabb válasszal azonban a félszemű nehézlányt alakító Daryl Hannah rukkolt elő. „Ha nem tetszik, ne nézd meg.”

A Los Angelesből műholdas összeköttetéssel kommunikáló Tarantino nem kívánta kommentálni az őt ért kritikákat, helyette a brit színészekről kezdett mély eszmecserébe beszélgetőpartnerével, majd elmondta, hogy a Kill Bill hat évig tartó készítése után ég a vágytól, hogy elkezdhessen következő filmjén dolgozni.

"Valószínűleg a II világháborús filmem lesz a következő.” utalt Inglorious Bastards című régóta tervezett ötletére, mely egyben tisztelgés is lesz az 1967-es kultuszfilm, A piszkos tizenkettő előtt, majd gyorsan hozzátette „De ha belebotlok egy jó kis véres horror filmbe, amit igazán olcsón meg tudok csinálni, akkor egy másodperc alatt összehoznám.”

Tarantino ezen kívül James Bond filmet is csinálna, mely Ian Fleming első kém regényén , a Casino Royale-on alapulna. A történetből már készült film 1967-ben. „Ez egy nagyon jó történet, ironikus is, de soha nem csinálták meg rendesen. Az én verzióm olyan lenne, mint a könyv, ezt eddig nem sikerült elérni. Még nem beszéltem komolyan a producerekkel, de ha lenne hozzá kedvük, én benne lennék.”

Aztán ott van még a Kill Bill folytatások lehetősége is. "Azon gondolkodom, hogy képregényeket készítek, vagy talán egy anime-t Bill történetéről, és talán egy folytatást is, mely 15 évvel később játszódik.”

Hogy Thurman szerephez jut-e a harmadik epizódban is, nem tudni biztosan, a színésznő pedig makacsul hallgat. „Van egy nagyon jó ötlete a harmadik részhez, ám erre várni kell, amíg el nem készül” titkolózott a színésznő.