Részvétel
A pályázaton 6-tól 14 éves korig bárki részt vehet, maximum 3 pályaművel.
Ereszd el fantáziád – írd meg saját mesédet! 

A pályázók bármilyen stílusban írhatják műveiket, semmilyen műfaji megkötés nincs, a terjedelme ne legyen több 2000 karakternél. Egyetlen kikötés, hogy az alkotások nem tartalmazhatnak közízlést sértő, illetve erőszakos jeleneteket. Ilyen alkotásokat nem fogadnak el!

A filmről:
Ha Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplők életre kelnek… szó szerint! És ezzel Mo nem kis galibát okoz. Különleges képességeit latba vetve vissza kell küldenie a betolakodókat saját világukba – és meg kell mentenie a miénket. Csakhogy a varázslényekről olvasni jóval egyszerűbb, mint szembenézni velük… Mo és lánya, Meggie valódi és könyvbéli barátaik segítségével fejest ugranak az izgalmas küldetésbe, melynek során ördögi ellenségek, fantasztikus fenevadak és hajmeresztő veszedelmek leselkedik rájuk.


Díjak
Az első tíz helyezettet Tintaszív könyvvel jutalmazzák.

Az első három helyezett díjai:

1. helyezett:
- Fórum Home DVD ajándékcsomag
- Tintaszív DVD
- Tintaszív könyv valamint a nyertes mese megjelenik a Tini Lady Magazinban vagy Cartoon Network Magazinban (a nyertes pályázó életkorától függően)

2. helyezett:
- Tintaszív DVD
- Tintaszív könyv
- Szikraváros DVD
- Szikraváros könyv valamint a nyertes mese megjelenik a Tini Lady Magazinban vagy Cartoon Network Magazinban (a nyertes pályázó életkorától függően)

3. helyezett:
- Tintaszív DVD
- Tintaszív könyv 

A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók. 


Beküldés:
Az elkészült pályaműveket postai úton vagy e-mailben (word formátumban) lehet beküldeni. 

Cím:
M&C Kft.
1119 Budapest Nándorfejérvári út 40/A

E-mail: 
cnmagazin@mintatvben.hu
tiniladymagazin@mintatvben.hu

Jelige:
Tintaszív meseíró pályázat 


A beküldött alkotásokon fel kell tüntetni a Pályázó nevét, címét, életkorát, valamint mellékelni kell a Jelentkezési lapot is, melyen egy szülő aláírásával kell igazolni, hogy gyermekük beleegyezésükkel vesz részt a Pályázaton.

Postai beküldés esetén a borítékon fel kell tüntetni a Tintaszív meseíró pályázat jeligét.

A beérkezett anyagok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás), a postai értesítés késedelméért semmiféle felelősséget nem vállalnak.


Beküldési határidő:
2009. július 31., péntek


Pályaművek elbírálása:

A beérkezett alkotásokat a Fórum Home Entertainment Hungary és M&C Kft. képviselőiből álló zsűri bírálja el 2009. augusztus 13-18. között.

A nyertesek kiértesítése e-mail-ben vagy postai úton, az ajándék kiküldése postai úton történik. A leveleket 2009. augusztus 24-én postázzák.


Egyéb rendelkezések

A Pályázó a Pályázat beküldésével kifejezett, feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét a Kiírók nyilvánosságra hozzák. Tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készülhet róla. Így a fentiek alapján hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi – a Kiírók bármelyike által szervezett – reklám promóciókhoz történő felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

A pályázaton való részvétel azt jelenti, hogy a Pályázó jelen pályázati szabályokat maradéktalanul elfogadta, és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A Kiírók fenntartják a pályázati kiírás – részben vagy egészben való – módosításának jogát, valamint a pályázati feltételek megváltoztatásának jogát.

A beküldött anyagokat a Fórum Home Entertainment Hungary és az M&C Kft. szabadon felhasználhatja, és nem küldi vissza a Pályázóknak.
 

A teljes Pályázat és a Jelentkezési Lapitt található meg.   


További információ:

Varga Csaba
Cartoon Network Magazin főszerkesztő
tel.: 06-30-552-81-14
email: csaba.varga@mcpublishing.hu