Kapcsolódó anyagok

Nem szűkölködik ötletekben az Amerikában most debültáló Kill Bill 2. rendezője. Mint arról korábban hírt adtunk, Tarantino már a Kill Bill 3. részén töri a fejét, valamint további animációs kiegészítéseket tervez a filmhez. Emellett pedig az újabb James Bond-film rendezése sem állna távol tőle.

Mint a Kill Bill 2. részében jelentős szerepet kapott Michael Madsen az interjúban elmondta, Tarantino-t régóta foglalkoztatja a Vega-testvérek története is. Ugyanakkor több év eltelt már, és mind Travolta, mind Madsen idősebb lett, nem úgy néznek már ki, mint a Ponyvaregény vagy a Kutyaszorítóban idején, emiatt egy ideig úgy tűnt, a filmet nem lehet megcsinálni. Később azonban Tarantino mégiscsak kitalált valamit. Erről Madsen azonban nem nyilatkozott, mondván hogy a sztori annyira zavaros, hogy csak úgy érthető, ahogyan Tarantino maga meséli el.  

Michael Madsen hamarosan rendezőként is bemutatkozik Pretty Boy című gengszterfilmjével, mely Charles Arhtur Floyd (avagy ismertebb nevén "Pretty Boy" Floyd) alakját dolgozza fel. A főszerepet maga Madsen fogja játszani.