Eleganciát és erőt sugároz, és nagyon könnyű beleveszni Jakab Juli tekintetébe – röviden így tudnánk jellemezni a plakátot. Nem hivalkodóan, de a Napszállta eddigi útja is rajta van a poszteren, szerepel rajta a velencei filmfesztivál oroszlánja és a torinói seregszemle logója is. Az elővetítéseket nem számítva szeptember 27-től lesz látható a film a hazai mozikban.

A Napszállta főszereplője Leiter Írisz, aki sok év után tér vissza Budapestre, hogy munkát vállaljon szülei egykori kalapszalonjában. A boltban ridegen fogadják, majd egy sötét titok nyomába ered. Soha nem látott bátyját próbálja megtalálni, közben feltárul előtte a Monarchia egyik fővárosának felszín alatt megbúvó brutalitása és káosza.Ha meg szeretnéd nyerni a moziplakátot, küldd el az alábbi kérdésre adott választ a filmhu@forum.film.hu e-mail címre:


Jakab Juli kit alakított Nemes Jeles László előző filmjében, a Saul fiában?


A válaszokat szeptember  23., éjfélig várjuk a tárgyban a következővel: Napszállta játék. A helyes választ beküldők közül négy szerencsést sorsolunk ki, akik gazdagabbak lesznek egy-egy, a Mozinet által felajánlott plakáttal. Egy játékos egy választ küldhet be, a nyertest e-mailben értesítjük!