http://www.filmtett.ro/?module=Frameset&action=Tabor&tabor_id=3

A táborba jelentkezhet bárki a fent leírtak alapján. Az alsó korhatár 18 év. Jelentkezéseket várunk Romániából, Magyarországról és más határon túli régiókból is. Jelentkezéskor két csoportot lehet megjelölni fontossági sorrendben. Túljelentkezés esetén a táborvezetők és az érintett csoport vezetői döntenek a résztvevőket illetően.

A tábor helyszíne a Kolozsvártól 30 kilométer távolságra levő Jegenye (Leghia), időtartama 10 nap (+ oda-vissza út) július 3–13. között.

A részvételi díj egy nemzeti nettó minimálbér, magyarországi résztvevőknek 50 000 forint, ami magába foglalja az utazást, a szállást, a teljes ellátást, valamint a felhasználandó film- és videó nyersanyag költségeit is. Nehéz anyagi helyzet alapos indoklása esetén korlátozott számú táborozó 50 százalékos árkedvezményben részesülhet. A pályázati eredmények függvényében a kedvezményezettek létszáma emelhető.

Jelentkezni május 15-éig lehet postai úton lehet a Filmtett mozgóképes havilap kolozsvári címén: 400079 Cluj-Napoca (Kolozsvár), Str. I. C. Bratianu, nr. 33, ap. 13. Tel/fax: 0264-595226. További információk a klara@filmtett.ro címen kérhetők, illetve a www.filmtett.ro címen találhatók.