A szülők, Morticia és Gomez szerepét Catherine Zeta-Jones és Luis Guzman alakítják, a kisfiút, Pugsley-t Isaac Ordonez, aki pedig Tim Burton nyolcrészes sorozatának középpontjába kerül, az Wednesday Addams, a különc tinilány, akit a You és a Sikoly tehetséges színésznője, Jenna Ortega kelt életre. A fiatal színésznő elődje, Christina Ricci, aki a '90-es évekbeli filmsorozatban Wednesday szerepét játszotta, egy különleges karakterként, Marilyn Thornhillként tűnik majd fel.

Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Luis Guzman és Isaac Ordonez

A sorozat története szerint miután a hagyományos iskolarendszer csődöt mond Wednesday nevelésében, a lányt beiratják a Nevermore Akadémiára, ahol megpróbál új képességeket elsajátítani, és megoldani egy, a családja múltjához kapcsolódó gyilkossági rejtélyt.

Alfred Gough és Miles Millar, a Pókember 2 írói a sorozat íróiként és producereiként állnak a produkció mögött. Tim Burton mellett, akinek a neve producerként és rendezőként is fémjelzi a Wednesdayt, a nyolc epizódból négyet Gandja Monteiro és James Marshall rendeztek. 

Forrás: Variety