Szivarfüst (2005)

2005-ben, a Duna Műhely részeként készült ez a pár perces rövidfilm, amiben egy falánk, hímsoviniszta férfi életre szóló leckét kap az egészséges táplálkozásról és a dohányzás káros hatásairól is. A szerepeket Tollas Vanda és Bredár Zsolt alakítják, utóbbi vágóként és rendezőként is dolgozik.


3 emlék 
(2008)

A Színház és Filmművészeti Egyetem filmdramaturg osztályában, egy házi feladat eredménye a 3 emlék, ami Pálfi György és Török Ferenc órájára készült: benne két testvér gyerekkori civódásai, játéka a kádban és egy fájdalmas emlék a mozgó fogról és a kilincsről. Később Kapronczai Erika és Muhi András Pires oldalán készítette a Nekem Budapest  'Threesome' című epizódját is.


Foszfor
 (2010)

Az Edinburgh Nemzetközi Filmfesztiválon, Corkban és Tamperében is versenyző Foszfor főhőse egy apa és szeretetre éhes fia, akik az élet minden területén egymásra vannak utalva. Egyik nap feltűnik A Nő az életükben, amit mindketten másképpen próbálnak meg feldolgozni. Gyabronka József mellett Ébel Roland amatőrszínész látható, aki a Virágvölgy férfi főszerepére is esélyes volt, még az Inkubátor idején.


A dugulás 
(2012)

Abszurd történet egy annál is abszurdabb szerelmi háromszögről: a beteg férjét ápoló ovónő összeszűri a levet a vízvezetékszerelővel és felhívja magához, miközben a férje a konyhaszekrénnyel eltorlaszolt szoba mögött alszik. A rendező érdeklődése a mentálisan vagy testileg sérült emberekhez itt groteszk módon van tálalva, Székely Rozi, Molnár Gusztáv és Tanev István előadásában. Csuja László A dugulásról és a Foszforról is mesélt a Filmhunak, még 2012-ben.