Mariusz Lukomski és Andre Boissier, az ABLO (független filmjogokkal foglalkozó forgalmazó) alapítói szerződést kötöttek a Warner Home Video Magyarországgal. Az együttműködés januárban indul a Mr. és Mrs. Smith című filmmel, mely a 2005-ös év legsikeresebb akció-vígjátéka lett, és a Fórum Hungary forgalmazásában került a magyar mozikba.

Az együttműködésnek köszönhetően a közeljövőben olyan filmeket láthatunk még DVD-n, mint Roman Polanski Twist Olivérje, Nicholas Cage főszereplésével a Lord of War című thrillert, Rowan Atkinsonnal a Keeping Mum című angol komédiát, Sandra Bullock főszereplésével a Premonition című természetfeletti thrillert vagy akár a Monkyface-t Richard Gere főszereplésével. Az eddigi tervek szerint a Warner Home Video több mint húsz, az ABLO által jegyzett, független filmet fog kiadni a közeljövőben.

Az ABLO remek portfolióval rendelkezik, nevéhez olyan sikerfilmek kapcsolódnak, mint a Mi kell a nőnek, a Taxi 2. és Taxi 3., a Nagy Sándor – A hódító, a Hannibal vagy a Bazi nagy görög lagzi.

Az ABLO filmeket a mozikban a Fórum Hungary forgalmazza.

A Warner Home Video (WHV) a hazai VHS és DVD piac egyik legjelentősebb szereplője, a világ 89 országában jelenlevő Warner Bros. Entertainment magyarországi vállalata. A Warner Home Video rendelkezik a legnagyobb filmkönyvtárral és olyan híres filmstúdiók filmjeit forgalmazza, mint a Warner Bros. Pictures, a Sony Pictures Home Entertainment, a Tuner Entertainment, a Castle Rock Entertainment, az HBO, a New Line és számos független filmkiadó. A Warner Home Video 2001 októberében kezdte meg működését, ekkor vált a fent említett stúdiók filmjeinek kizárólagos magyarországi forgalmazójává.

A cég kiadásában olyan sikerfilmek jelentek meg, mint: A Gyűrűk Ura-trilógia, a Harry Potter-filmek, a Mátrix-trilógia, a Batman:Kezdődik!, a Pókember 1-2. Emellett olyan klasszikusok kerültek kiadásra, mint a Charlie Chaplin, az Alfred Hitchcock,  Humphrey Bogart vagy Martin Scorsese filmjeit tartalmazó díszdobozok. A független filmek között hiánypótló kiadványok is szerepelnek, mint például a Leon, a profi, a Tiszta románc, a Ragtime vagy a Házibuli 1-2.