Forgatás a WhitehallbanNemcsak az alkotók, hanem a színészek között is akadnak húzónevek. Az ausztrál Hugo Weaving tévészereplések után az 1994-es Priscilla, a sivatag királynője című filmben vált ismertté a hazai közönség előtt, később arca a sokat emlegetett Mátrix Smith ügynöke és A Gyűrűk Ura-trilógia Elrond tündekirályaként vált a mozinézők számára ismertté.

Natalie Portman első emlékezetes szerepét Luc Besson kultfilmjében, a Leon, a profiban kapta, amelyben egy 13 éves, önmagából bérgyilkost „nevelő” kislányt játszik. Karrierje szempontjából nagyon hasznos volt, hogy George Lucas Star Wars-előzményeket bemutató második trilógiájában eljátszotta Luke Skywalker édesanyját, Amidala hercegnőt.

A filmben föltűnik még a korábban Oscar Wilde-nak arcot kölcsönző Stephen Fry, aki a nemrég nálunk is bemutatott Galaxis Útikalauz stopposoknak című filmben az útikalauznak adja a hangját, és a Harry Potter-sorozatot is ő narrálta. A film másik veteránja az ír Stephen Rea, akit talán a Síró játék meghasonult IRA-terroristájaként ismerhettek meg legtöbben a vásznon.