A Shooting Stars 2008 résztvevői, középen Nagy Zsolt

filmhu: Szíriának már köze van a Shooting Starshoz?

Nagy Zsolt: Nem, még nincs. Damaszkuszba megyek egy színházi fesztiválra a Sirállyal.

filmhu: Kaptál ajánlatokat a rendezvényen?

N. Zs.: Konkrét forgatókönyvet nem kaptam, de bejelentkeztek a nagy ügynökségek a világ minden részéről, Los Angelesből, New Yorkból, Londonból, Párizsból és Németországból is.

filmhu: És ilyenkor mi történik, lesz itt egy ügynököd, aki ezt koordinálja?

N. Zs.: Elindul egy kommunikáció, és ezt valakinek szervezni kell Magyarországon, ehhez szükségem lesz egy ügynökre, én Kálomista Gábort szeretném, de ezt még egyeztetni kell.

Nagy Zsolt és Anamaria Marinca, a román 432 shooting starja

filmhu: Mielőtt ide jöttél, nem ismerted a többieket és a filmjeiket, ezt bepótoltad azóta?

N. Zs.: A filmjeiket nem láttam a mai napig teljes egészében, csak a trailereket, de ebből is kiderül, hogy nagyon tehetségesek, nagyon tetszik, amit csinálnak. Amúgy, emberként hihetetlenül barátságosak, nyitottak, jó volna velük dolgozni, akár az összessel együtt egyszerre.

filmhu: Ez a rendezvény arról szólt, amit vártál, vagy bizonyos szempontból felülmúlta az elképzeléseid, vagy épp ellenkezőleg, csalódott vagy?

N. Zs.: Nagyon jól éreztem magam, sok tapasztalatot szereztem, rengeteg munkám lesz, ha hazamegyek, és el kell kezdenem építeni a saját karrieremet.

filmhu: És ebben milyen helyet és szerepet kap a Krétakör?

N. Zs.: Majd eldöntöm, hogyan fogunk tovább dolgozni, ez a jövő zenéje, hagyom a dogokat történni, de az biztos, hogy döntenem kell.

Fotó: Eric Vernazobres

Még több fotó