A legfrissebb kormányzati intézkedéseket figyelembe véve és a döntések várható mozis hatásait felmérve, a Becsúszó szerelem forgalmazója, a Vertigo Média és a gyártója, a Campfilm úgy határozott, hogy a film premierjét elhalasztja. A tervek szerint az Ötvös András, Gombó Viola Lotti és Thuróczy Szabolcs főszereplésével forgatott romantikus vígjátékot 2021. első negyedévében láthatja majd a közönség a hazai mozikban.

Bár a november 12-ei országos bemutatóról le kellett mondaniuk az alkotóknak, az előzetesen meghirdetett közönségtalálkozóval összekötött Becsúszó szerelem vetítéseket megtartják a mozikra is vonatkozó, új szabályozás rendelkezéseit betartva. Ezek időpontjairól a Becsúszó szerelem Facebook oldalán lehet tájékozódni.

Nagy Viktor Oszkár romantikus vígjátéka Herendi Gábor Toxikomája és a Kocsis Ágnes Édenje után a harmadik olyan magyar film, amelynek bejelentett premier dátumát a járvány hatási miatt törölték az idei naptárból. A mozikat már így is premierhiány sújta, így aggódva várjuk a további hasonló bejelentéseket. 

Forrás: Vertigo Média